Leveringen

Belgie

Standaard levering . 

De leveringen in België zijn gratis voor bestellingen met een waarde  groter dan 450 euro + Btw . ( levering op pallet ) 

Voor bestellingen onder 450 euro + btw , zal 55 euro aangerekend worden voor de thuislevering. ( levering op pallet )


Premium levering .

De leveringen kunnen ook op door u gewenste plaats geleverd worden , voor dit zal een extra toeslag worden gevraagd ongeacht de waarde van de bestelling .Voor deze service met extra manipulatie van de goederen wordt een toeslag van 120 euro gevraagd . 

leveringen op verdiep 

levering in de plaats van installatie ( afhalen van pallet en plaatsen in de door u gewenst kamer ) 


Nederland 

Standaard levering .

De transportkosten naar Nederland bedragen , ongeacht de woonplaats 55 euro ( ex. btw ) per bestelling . ( levering op pallet ) 

Dit is een vaste prijs voor elke bestelling en levering in Nederland. ( exclusief wadden gebied , bel hier voor gratis quote .) 


Premium levering . 

Tot op heden kunnen we nog geen premium leveringen aanbieden. Dit zal misschien in toekomst mogelijk zijn .


Leveringsinformatie: 

Laminaat online garandeert een kwaliteitsvolle levering in België en Nederland . 

De goederen worden geleverd op pallet ,deze worden door onze transporteur met hand pallet truck  tot aan de eerste drempel gebracht ( indien deze bereikbaar ). Indien deze niet bereikbaar is worden de goederen gelost op de plaats die het best bereikbaar is met hand pallet truck  in de nabijheid van de gewenste leverplaats . 

De transporteur stapelt de producten niet af , of levert niet in huis . ( dit kan wel bij levering via premium service met extra kost ) 

Indien de transporteur om welke reden niet kan uitleveren worden de goederen teruggenomen naar ons depot , en nieuwe leverdatum kan dan worden afgesproken maar hier zijn de na-leveringskosten geheel te betalen door de klant . Hier wordt met de transporteur de reële kost bepaalt en aangerekend . 

Indien u andere leverplaatsen wenst , gelieve contact op te nemen met met ons om zo de gepaste oplossing te vinden en aan te bieden . info@laminaat-online.be 


Leveringstijden 

Elke weekdag tussen 8 en 17 uur is het mogelijk de levering te ontvangen . Wij informeren u door middel van email de dag voor de levering als herinnering , op de dag van levering zelfs zal u gecontacteerd worden door de transporteur een uur voor de effectieve levering ( per sms of telefonisch ) . 

De meeste producten hebben we in stock en kunnen theoretisch direct uitgeleverd worden , afhankelijk van de beschikbaarheid van de klant en transporteur voor het vinden van de leverdatum. 

Producten niet op stock staan dan meestal wel op stock bij de producten , met deze producten hebben een gemiddelde levertijd van 14 dagen . 

De levertermijn is louter indicatief en kan in geen geval aanleiding geven voor het uitbetalen van enige schadevergoeding , noch tot ontbinding van de aankoop tussen klant en Laminaat-online . 


Schade bij levering 

Bij het verlaten van uw bestelling uit ons magazijn worden alle goederen gecontroleerd op zichtbare beschadigingen . Ook zullen we deze producten zeer degelijk verpakken voor transport . 

Toch is het belangrijk om bij ontvangst de goederen visueel te controleren , er kan immers altijd iets misgaan tijdens transport .Indien u dit merkt moet u deze afwijking meldden op de leveringsbon als bewijs voor u nadien . 

Het is echter ook mogelijk dat de schade niet zichtbaar is van de buitenkant , indien dit het geval is dient u binnen 48 uur uur na levering dit te melden aan laminaat online per email met het nodige fotomateriaal en uitleg . Indien dit later gebeurt is het voor ons zeer moeilijk om nog de oorzaak van defect te bepalen . Wij zoeken dan samen naar de best mogelijke commerciële oplossing . 


Afhalen van de goederen . 

Het is tevens mogelijk de goederen af te halen ‘ enkel na afspraak ‘ aan onze showroom in Wilrijk, Struisbeeklaan . 

Indien afhaling kunt u dit aanklikken in de afrekening van de winkelkar . ( geen verzendkosten worden dan aangerekend ) . ]


Annuleren van bestelling 

Het annuleren van een bestelling is altijd mogelijk , het annuleren van een bestelling die nog niet is verzonden is kosteloos , indien echter de goederen reeds onderweg voor levering zullen wij enkel de transportkosten aanrekenen . 

Indien u echter wil afzien van de bestelling na levering en betaling geldt hier het verzakingsrecht alsook de voorwaarden van verzakingsrecht zoals beschreven in de algemene voorwaarden . 


Verzakingsrecht & goederen retourneren 

De bepalingen in dit artikel gelden enkel voor klanten die de goederen hebben aangekocht via de webshop laminaat-online.be 

De consument heeft het recht om af te zien van de verkoop binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op levering van het product , en dit zonder de betaling van een boete , en zonder opgave van reden .

Klanten die van het verzakingsrecht willen gebruik maken moeten dit binnen de 14 dagen communiceren aan onze klantendienst . 

De goederen moeten dan op kosten van de koper terug bezorgd worden aan Laminaat online binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen . 

Enkel goederen in de originele verpakking  en onbeschadigd kunnen worden teruggenomen , dit samen met originele factuur en aankoopbewijs 


Zullen in geen geval teruggenomen worden .

Gebruikte , bevuilde , beschadigde of onvolledige artikelen .

Artikelen waarvan de verpakkingen of deels ervan geopend werden.


Uit de aard van de verkochte modelcontracten volgt dat deze niet kunnen worden teruggestuurd waardoor u overeenkomstig art. 80 §4, 2° Wet op de handelspraktijken en voorlichting van de consument niet beschikt over een verzakingsrecht. Elke koop-verkoop is vanaf het sluiten van de overeenkomst definitief en niet onderworpen aan enige bezinningstermijn