Gratis stalen

Wij bieden van bijna al onze vloeren die beschikbaar zijn op onze website stalen aan . ( klein formaat dat in A4 brievenbus doos / enveloppe past ) Als deze stalen beschikbaar zijn kan je dit zien aan de knop ‘ bestel staal ‘ op de product pagina van het gekozen product van u voorkeur .


Prijs ( vezendkosten )

4 stalen ( in totaal ) kun je bestellen kosteloos , dit van verschillende producten . Enkel de prijs van versturen is ten laste van de consument ( kost afgetrokken van totaal bedrag na definitieve aankoop vloeren bij onze webshop )


De prijs voor verzending = 5 euro ( 4 stalen van 1,25 euro )

max. 4 stalen per gezin te bestellen .

Je kan deze ook per stuk bestellen , hier wordt dan enkel 1,25 euro per staal aangerekend . ( kost voor verzending , staal is gratis ) 


Levering

De stalen worden aangeleverd in een A4 brievenbus doos / enveloppe geleverd via de post , enkel de kost van het versturen wordt aangerekend aan de klant .

De levering gebeurt meestal binnen de 2 a 3 werkdagen ( standaard leveringstermijn Belgische post / Nederlandse post )


Terugbetaling Stalen .

Indien de consument beslist over te gaan tot aankoop van de vloeren via laminaat-online.be , zullen de gemaakte kosten voor het versturen van de stalen ( verzendkosten ), afgetrokken worden van de totale betaling .