laminaat gids

wat is laminaat ?

Laminaat een plank die bestaat uit 4 lagen

  1. top laag , dit bestaat uit een transparante slijtlaag . Dit is de laag die de laminaat beschermt , ook is dit waar de structuur wordt ingeprint in de productie on hoge druk .
  2. decorlaag , dit is de laag die het uitzicht van de laminaat bepaalt . Het is een foto met hoge resolutie om zo echt als mogelijk de uitstraling van echt hout of tegels te hebben.
  3. HDF plaat , HDF staat voor high density fibre en staat voor vezelplaat met hoge densiteit .
  4. de balancer of tegenlaag , dit is een laag tegengewicht te geven aan de lagen 1 en 2 , dit maakt dat de plank niet krom kan trekken door de krachten tijden de persing van de structuren .


laminaat specificaties

Bekijk onderstaande specificaties voor het kiezen van de perfecte laminaat voor jouw


Dikte

Laminaat is meestal beschikbaar in verschillende diktes , van 7 mm tot 14 mm , wij hebben in onze shop de meest verkochte dwz 7mm en 8 mm …


AC rating

Dit cijfer is een weergave van de slijtvastheid van de laminaat . Deze schaal is op heden vastgelegd van 1 tem 5 . Hoe hoger de AC klasse , hoe hoger de duurzaamheid .

AC 1: ontworpen voor thuisgebruik met weinig voet verkeer, zoals slaapkamers

AC 2: Ontworpen voor thuisgebruik met medium voetverkeer

AC 3: Ontworpen voor thuis gebruik met veel voetverkeer, zoals de hal of keuken

AC 4: Ontworpen voor thuis gebruik in alle ruimtes met veel voetverkeer , en kan in sommige gevallen voldoen aan een aantal commerciële normen .

AC 5: Ontworpen om zwaar commercieel verkeer te weerstaan.

Wij hebben in onze shop de beste prijs/kwaliteit verhouding klasse AC4 .


Structuur

Laminaatvloer is verkrijgbaar in vele vormen van texturen en afwerkingen om het uiterlijk van echte hardhouten vloeren simuleren.

In reliëf gemaakt: een algemene, all-over structuur niet specifiek voor de inrichting van het laminaat

Embossed in register (EIR): EIR simuleert hoe beter de natuurlijke uitstraling van echte hardhouten vloeren door het toevoegen van diepte en structuur in lijn met het ontwerp van de inrichting laag

Handscraped: Hoewel niet echt handgeschraapt, wordt het laminaat gedrukt om eruit te zien als een echte handgeschraapt hardhouten vloer

Hoogglans: hoogglans laminaat is voorzien van een spiegel afwerking en is bestand tegen krassen en deuken. ( wordt heel zelden verkocht in onze regio )

Laminaat is beschikbaar in de markt onder verschillende merken , bekende merken zijn , quickstep , Balterio , quality-floors , Pergo , berryfloor , kronoflooring , classen , Egger , etc …

Wij focussen in onze shop op quality floors , omdat wij hier aan de consument de beste prijs/verhouding kunnen geven .

The free online CSS cleaner tool helps you to organize style for websites.